keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Joulukalenteri Luukku 2

Suklaahippukeksit
170g tummaa suklaata, paloiteltuna
150g voita tai margariinia, sulatettuna
1 dl sokeria / kookossokeria
1 dl fariinisokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita (gluteenittomia)
1 dl kookosjauhoa
1 3/4 dl gluteenitonta jauhoseosta
1/2 tl suolaa
1 tl vaniljaa
1 tl soodaa
Lämmitä uuni 190c. Pilko suklaa, sulata voi. Sekoita sokerit ja voi, lisää muna. Sekoita jauhot, suola, vanilja ja sooda. Lisää sokerivoimassaan. Lisää lopuksi suklaat. Sekoita tasaiseksi.
Tee lusikalla nokareita uunipellille. Jätä paisumisvaraa keksien väliin. Paista n. 8-10 min. Anna keksien jäähtyä pellillä, ovat uunista tullessa pehmeitä!
Koristele maun mukaan.
Jouluiloa,
Lillemor
Myös instagramissa @lillemoori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti