tiistai 3. kesäkuuta 2014

Pinaattiletut & raparperi cupcakes


Pinaattiletut n. 20 kpl
ohje toimii myös hyvin gluteenittomilla jauhoilla

3pss 150g pakastepinaattia
6 dl maitoa
5 munaa
5 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
ripaus sokeria

Sekoita ainekset sauvasekoittimella! Anna turvota vartin verran! Paista voissa. Tarjoa puolukoiden/puolukkahillon kanssa. Myös raejuusto & porkkanaraaste sopivat hyvin näiden kanssa!

{Voit käyttää myös nokkosta, kerää puhtaalta paikalta, pese, kiehauta, siivilöi ja purista ylimääräinen neste pois}




Raparperi cupcake 12 kpl
225 g pehmeää voita
150 gr sokeria
4 munaa
200 gr vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
½ sitruunan raastettu kuori
3 kpl raparperia (paista pilkottuna 1rkl voita, 1 rkl sokeria ja ½ sitr. mehussa)

Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi. Lisää munat yksitellen. Lisää kuivat aineet ja hillotut raparperit, sekoita hyvin! 175c n 20 min

Kuorrute
100gr voita
200 gr vaniljatuorejuustoa
2 dl tomusokeria

Vatkaa voi kuohkeaksi, lisää sokeri ja lopuksi tuorejuusto. Pursota jäähtyneiden cup cakesien päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti